Mobile

Samsung Galaxy Fold 2 primeste randari proaspete cu ecran extern foarte mic

Samsung Galaxy Fold 2 urmează să debuteze pe 5 august, în timpul unui eveniment neambalat care are loc doar online. Ar trebui să debuteze cu Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G, iar astăzi aruncăm o privire la noul design al Galaxy Fold 2. Vine cu amabilitatea lui Pigtou și Xleaks7 și pare să dezvăluie un nou ecran extern.

Avem aici și un brevet inclus, cel care a inspirat acest design. Se dovedește că, spre deosebire de zvonurile anterioare, nu suntem pe cale să obținem un ecran extern mai mare, ci unul mai mic. Este de fapt o bandă îngustă de ecran plasată pe partea externă a receptorului. Prezentarea arată, de asemenea, că există încă un scaner de amprentă amplasat lateral și o nuanță de roz-bej nou pentru telefonul pliabil. Are o cameră triplă în spate, chiar dacă ne așteptam la un cadru și, de asemenea, o balama care arată similar cu predecesorul.

Sursele vorbesc și despre un nou ecran intern de 7,7 inci cu o rezoluție de 2213 x 1689. Va avea o sticlă ultra subțire pentru protecție și suportă, de asemenea, o rată de actualizare de 120 Hz. Atât ecranul extern, cât și cel intern vor avea găuri de perforare pentru camera selfie. Redările publicate de Pigtou se bazează pe o nouă înregistrare de brevete realizată de Samsung la Organizația Mondială a Părinților Intelectuali, astfel încât lucrurile vor ajunge probabil să arate astfel. Ecranul cu bandă nu este cu siguranță o veste bună, deoarece face imposibil sau foarte greu să folosiți ecranul pentru a lua selfie-uri sau pentru a efectua lucrări efective, redare media sau sarcini. Puteți vedea doar notificările și asta este.

Citeste si  Xbox boss talks Project Scorpio price

Documentul dintr-un dosar de reglementare relevă faptul că capacitatea de baterie combinată a Galaxy Fold atinge 4365 mAh, comparativ cu 4380 mAh a predecesorului. Există încă o veste bună aici: lunetele noului ecran vor fi mult mai restrânse (3,8 mm lățime), iar crestatura urâtă dispare. Unele surse și scurgeri menționează crestarea (inclusiv Pigtou), astfel încât nimic nu este pus în piatră. Așteptați-vă la un preț ridicat de aproximativ 2000 $ sau poate mai mult și practic aceeași cameră și procesor ca S20 sau poate nota 20.

Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button