Mobile

Nokia 7610 5G Obține tratamentul 2020, cu 5 camere tari

Deoarece Nokia este într-adevăr setat să readucă telefoanele din școala veche, de ce să nu le oferiți Nokia 7610 un nou contract de închiriere pe viață? S-a întâmplat în 2017, dar acum lucrurile devin cu adevărat hardcore. Păstrează forma „boomerang”, dar primește un stil și specificații la nivel 2021.

Creatia celor de la Peacock Tech, acest smartphone este o mașină 5G, cu un cadru metalic proeminent și un combo de design curb și unghiular. Lunetele sunt destul de mari, în special în colțuri, de dragul formatului inițial. În ecran există un scaner de amprente și există, de asemenea, noua certificare IP69, care vă permite să mergeți la 2 metri adâncime în apă cu acest receptor. Ecranul este imens, la 6,9 inci, cu o rată de reîmprospătare de 244 Hz, ceea ce este mentă pentru jocuri.

Ciudat, există un S Pen menționat aici, chiar dacă acesta este clar un nume exclusiv Samsung. Camera din spate este o bestie, cu un periscop shooter și un total de 5 senzori, precum și tehnologia Zeiss. Aceasta este configurarea:

– Cameră principală de 108 megapixeli
– 25 MP
– 16 MP
– 8 MP

Există, de asemenea, o cameră frontală de 44 de megapixeli, ascunsă în colțul de sus, cum ar fi un Xiaomi Mi Mix. Android 11 este prezent aici și materialele sunt probabil sticlă și metal. Bateria merge la 6000 mAh, iar prețul la 799 dolari. Încărcarea rapidă 55W este de asemenea aici și este ciudat să vedem toată această tehnologie înghesuită într-un corp atât de subțire. Un concept bine făcut, apropo, dar prea rău nu știm mai multe despre aparatul foto.

Citeste si  6 Ways Drinking Warm Water Can Heal Your Body
Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button