Mobile

iPhone Slide Pro readuce ecranul secundar glisant; Avem nevoie de el?

În urmă cu 10 ani, mulți oameni își doreau pofta de zilele Nokia Communications, tastaturi glisante și toate astea. În ultima jumătate de deceniu, care a dispărut în totalitate și toate glisoarele au fost întâmpinate cu o atitudine „orice”. Cred că ultimul mare slider a fost Xiaomi Mi Mix 3, care a ucis segmentul. Acum, iPhone-ul primește unul ca concept conceput pentru #iOS Beta News.

Conceptul său se numește iPhone Slide Pro și cu o serie de cadre amețitoare afișate în videoclipul de mai jos ajungem să îl întâlnim pe noul venit. IPhone Slide Pro este prezentat aici într-o nuanță de aur interesantă, mai aproape de maro, așa că să o numim „cupru”. Apropo, Galaxy Note 20 este, de asemenea, zvonit să vină în nuanța respectivă. O altă noutate este „ecranul lateral”, bucata curbată a afișajului care afișează comenzi rapide și notificări ale aplicației, plus butoane virtuale de volum.

În principiu, este ca un ecran lateral suplimentar. În ciuda faptului că avem un alt ecran glisant sub cel principal, telefonul nu este gros. A doua afișare ajută multitasking, comunicarea cu oamenii în timpul jocurilor sau vizionării video, comentând fluxurile live și multe altele. Productivitatea este de asemenea ajutată, deoarece puteți urmări o prezentare și scrie un e-mail în același timp. Întregul mecanism de alunecare se simte puțin fragil și nu mi-am dat seama dacă există vreun orificiu sau o „tragere” care vă permite să deschideți partea glisantă.

Acest lucru are nevoie de un rafinament puțin mai mare. Apropo, am observat camera foto quad cu LiDAR, care se poate întâmpla în acest an. Sincer, cred că un pliabil obișnuit este mai probabil.

Citeste si  Samsung Galaxy Fold 2 primeste randari proaspete cu ecran extern foarte mic
Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button