Gadgeturi

Gadgeturi futuriste / concepte care într-adevăr inspiră

În urmă cu aproximativ 10 ani, nu ne-am așteptat cu adevărat ca discheta de 1,4 cm de 3,5 inchi să evolueze în unități flash de 10 ori mai mici, cu o capacitate de stocare de până la 32 GB. Lucrul interesant despre tehnologie este; va ajunge să fie din ce în ce mai performant, dar dimensiunea, va deveni mai mică și mai subțire.

Aceste dispozitive conceptuale pe care le vedeți înainte de azi, au șanse extrem de mari de a intra în producție oriunde în viitor. De exemplu, tehnologia Microsoft Surface Computing ne spune cu siguranță că sunt reale. Iată câteva gadgeturi conceptuale cu adevărat interesante, concepte deocamdată, dar sperăm că va fi implementat, care inspiră. Dacă s-a întâmplat că am ratat ceva impresionant, vă rugăm să ne informați în comentarii. Lista completă după salt.

B-membrane Laptop/Desktop

Computer concept conceput de designerul coreean Won-Seok Lee. Nu există monitoare voluminoase, doar un sistem de formă OZN care afișează ecranul ca un proiector.

Nokia Aeon Telefon cu ecran complet

Cea mai proeminentă caracteristică de design a aon este un ecran tactil care se întinde pe toată suprafața totală a telefonului.

Șervețel PC

PC-ul Napkin este un computer modular multi-user, multi-interfață, modular conceput pentru profesioniștii creativi să colaboreze și să aducă cele mai mari idei la viață.

Telefon mobil cifru

Acest telefon folosește tehnologia haptică pentru a oferi feedback fizic pentru efectuarea unui apel. Pentru a activa o secțiune, pentru a forma o serie de secțiuni, pentru a efectua un apel internațional vă va încheia încheietura mâinii!

Ochelari virtuali

Conceput și conceput de Franz Steiner, s-a întrebat cum ar putea arăta asistentul personal în viitor.

Citeste si  Acest Xbox este inspirat de Tesla Cybertruck, pentru că ... de ce nu !?

Căutare pe Internet in viitor

Tot ce trebuie să faceți este să îndreptați tableta către orice obiect și ar trebui să obțineți rezultate de căutare la fel de bune ca Google, cu mai multă interactivitate.

Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button