Mobile

Deci, cum sta treaba cu Samsung Galaxy ZERO?

Așadar, după ce aruncăm o privire rapidă asupra traficului site-ului nostru web, se pare că cel mai căutat telefon pe Concept Phones este Samsung Galaxy Zero. De asemenea, majoritatea cititorilor noștri provin din India și am dori să le mulțumim. Înapoi la Galaxy Zero, am încercat să-mi dau seama ce îl face atât de atrăgător și popular și mai jos puteți citi cu ce am venit.

În primul rând, Samsung Galaxy Zero este un telefon fără porturi, fără sloturi, fără găuri și fără butoane. Este tot ecranul, peste tot, ceea ce a visat Steve Jobs și Jony Ive în urmă cu mai bine de un deceniu. Apple se zvoneste ca va scapa de porturi inca de anul viitor. O mișcare către această tendință este să încărcați încărcătorul fizic și căștile în acest an. Deoarece nu aveți un port Lightning, nu este nevoie de accesorii cu fir.

Problema este că nu vă vor oferi un încărcător wireless sau AirPod gratuit, va trebui să le cumpărați dumneavoastră. Designul perfect al Galaxy Zero implică, de asemenea, o grosime zero a lunii, un ecran cu totul imersiv, care continuă pe părțile laterale și are un raport de ecran de 100% la corp. Acesta continuă chiar și în partea de sus și de jos, cu un unghi mai mare decât telefoanele de afișare ale cascadei. Creatorul conceptului, Android Leo susține că Samsung va avea acest dispozitiv gata în jurul anului 2025.

Sincer, nu sunt chiar un mare fan al ecranelor cascadei, așa că nu mă pot vedea foarte bine folosind un astfel de telefon … Ecranul de sus și de jos curbat par inutil. Partile sunt OK Banuiesc, la fel si lipsa porturilor si butoanelor. Mate 30 Pro avea butoane comode de volum virtual.

Citeste si  Samsung Elec says preorders for Galaxy S7 phones stronger
Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button