Gadgeturi

Acest Xbox este inspirat de Tesla Cybertruck, pentru că … de ce nu !?

Două dintre cele mai polarizante modele de produse care au apărut la sfârșitul anului 2019 au fost cu siguranță Xbox Series X și, de asemenea, Tesla Cybertruck. Angularitatea era principala lor problemă și, în timp ce consola era prea ciudată, Tesla era prea avansată. Ce zici de combinarea ambelor? Designerul Martin Hajek este în acest caz, tocmai a redat Tesla CyberBox.

Nu știu de ce, dar am sentimentul că Elon Musk ar fi ezitat să lucreze cu Microsoft, deoarece are prea mult spirit liber să lucreze cu o corporație uriașă ca asta. Oricum, acest design este, după cum probabil ați ghicit FOARTE unghiular, cu colțuri și pante,. Controlerul se simte ca fiind făcut din diamante și deja îl simt săpându-mi palmele după ore lungi de joc. Există, de asemenea, o ușoară vibrație pentru PC-ul de jocuri Alienware, pe care o primesc.

Chiar și butoanele de acțiune ale controlerului sunt inspirate de Tesla, deoarece au pictogramele din logo-ul companiei. De asemenea, dacă te uiți cu atenție, cele două vârfuri de miniatură au forma unor roți ale Tesla Cybertruck. Porțiunea luminată în față seamănă cu farurile mașinii. Sperăm că metalul nu face parte din pachet aici, deoarece un controler metalic ascuțit, unghiular, ar fi o durere de reținut. Aceasta este doar o dovadă a conceptului, un designer care se arată ce poate face cu câteva idei originale …

De asemenea, numeroasele poligoane îmi amintesc foarte mult de modelele HTC Touch Diamond și ASUS ZenFone Deluxe.

Citeste si  The Game Officially Announced, Watch the Trailer Here
Mai Multe

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button